la DAR Event

Bun venit la D.A.R. Events, Restaurant & Barn

Bun venit la D.A.R. Events, Restaurant & Barn! Suntem un restaurant inedit, amplasat între Botoșani și dealurile pline cu roade de la Cotnari. Mai exact, ne găsești la Zăicești, Botoșani. Meniul nostru oferă un amestec unic de arome internaționale, inspirat de călătoriile bucătarului nostru în întreaga lume.

Clădirea noastră fermecătoare, modernă, este cadrul perfect pentru o masă relaxantă. Înăuntru, vei găsi culori pastelate și un tavan impunător, cum nu ai mai văzut până acum, creând o atmosferă caldă și primitoare. În fața restaurantului, se regăsește hambarul, punct de atracție pentru trecători.

Meniul nostru oferă o mare varietate de feluri de mâncare, de la mâncăruri clasice confortabile până la creații noi exotice și interesante. Indiferent dacă aveți chef de o masă copioasă sau de un fel de mâncare ușor și sănătos, avem ceva pentru fiecare gust. Meniul nostru se schimbă sezonier, așa că există întotdeauna ceva nou de descoperit la D.A.R. Events, Restaurant & Barn.

Dar restaurantul nostru nu este doar despre mâncare, ci și despre experiență. De aceea, logo-ul nostru prezintă un balon cu aer, reprezentând aventura și libertatea. Ne dorim ca clienții noștri să simtă că ni se alătură într-o călătorie și că experimentează un pic de magie și aventură la fiecare mușcătură.

Așa că vino alături de noi și scapă de agitația vieții de zi cu zi. Lăsă mâncarea noastră delicioasă și atmosfera primitoare să te transporte către destinații noi și interesante. Abia așteptăm să îți împărtășim dragostea pentru mâncare și aventură.